site logo

Caress Exclusieve Zorg B.V.
Belgischeplein 37
2587 AT Den Haag
070 - 30 61 000
informatie@residencebelpark.nl

slider shadow

Résidence Bel Park

Wonen in Résidence Bel Park is wonen in een prachtige omgeving, voorzien van alle faciliteiten.

Résidence Bel Park bestaat uit drie aaneengesloten herenhuizen en biedt woonruimte aan veertien bewoners. Elke bewoner heeft een eigen kamer van ongeveer 30 tot 35 vierkante meter. De kamers zijn standaard voorzien van een aansluiting voor televisie en radio en een telefoon met eigen nummer. Deze telefoon is tevens het oproep- en alarmsysteem. Het merendeel van de kamers heeft een eigen sanitaire voorziening, de andere een (grotere) badkamer en nog een apart toilet op de gang. Ook heeft een groot aantal van de kamers een eigen balkon. Tevens is er een appartement (dubbele kamer met eigen sanitaire voorziening en kitchenette), waardoor het ook voor een echtpaar mogelijk is om bij ons te wonen. Zo hoeven partners niet meer van elkaar te worden gescheiden wanneer een van beiden meer zorg behoeft.

Aan de achterkant van het huis bevindt zich, in de grote afgesloten tuin, de serre. Zowel in de zomer als in de winter is het daar heerlijk toeven. De tuin en de serre zijn rolstoeltoegankelijk. Hier kunnen de bewoners indien gewenst ook in een ontspannen sfeer met elkaar verblijven.

Ook in de prachtige omgeving voelt men zich snel thuis. Alle faciliteiten bevinden zich op loopafstand. En als het nodig is, vergezellen onze zorgverleners de bewoners naar bijvoorbeeld een theater, maar ook naar de huisarts, het ziekenhuis of andere instanties. Of gewoon voor een lekkere wandeling over de Boulevard van Scheveningen. Want ook die bevindt zich bijna letterlijk om de hoek.

Activiteiten

Caress Exclusieve Zorg heeft een dagbesteding geopend. Op deze manier kunnen de bewoners (maar ook ouderen uit de wijk) naar een veilige en gezellige plek, waar gedurende de hele dag zowel activiteiten als zorg naar wens worden georganiseerd.

Het pand waar de dagbesteding zich bevindt, is aangrenzend aan de tuin van het huis. Het is dichtbij, maar toch weer zo anders. Voor de bewoners die er de voorkeur aan geven thuis te blijven, is ook activiteitenbegeleiding in huis mogelijk.

Regelmatig worden verschillende uitstapjes georganiseerd, waar de bewoners mee naartoe kunnen, zowel in de buurt als verder weg. Onze activiteitenbegeleiding organiseert dergelijke uitstapjes tot in de puntjes en naar ieders tevredenheid. De kosten van deze uitstapjes zijn wel voor eigen rekening.